Я - з кіно. Cезон аплікацій відкрито

< назад до новин
ETNODIM презентує свою колекцію почерком режисера. Модель у ролі протагоністки-новаторки пропонує рішення, в яких традиційна вишиванка стає сучасним одягом.
Я - з кіно. Cезон аплікацій відкрито

ETNODIM презентує свою колекцію почерком режисера. Модель у ролі протагоністки-новаторки пропонує рішення, в яких традиційна вишиванка стає сучасним одягом.




Наша буденність поступово перетворюється на кінематографічну картину життя - подумали ми, та взяли це в основу ідеї нашого нового фотопроекту. Стиль молоді нагадує героїв французького кіно, або акторів сміливих артхаусних фільмів. Облаштування дому, звички, lifestyle, кав'ярні та клуби, котрі ми відвідуємо, а головне - одяг, малюють картину нашого світу і мають велике значення в позиціонуванні себе. 

"Чи можемо ми назвати кіно відбитком реальності? Чи можна сказати, що усі сценарії народжуються з реальних подій, а фарба людської уяви додає барв та різких поворотів? Ми вважаємо, що так."



В осінньому фотопроекті ETNODIM, відзнятому на київському морі спільно з фотографом Артуром Верховецьким, пропонуємо вам визначитися із жанром за своїм смаком.

Вишита сукня: Marsh

Жанр: Бойовик


Смілива сукня, що готова до нестримних дій. В комплекті має пояс, щоб підкреслювати талію. Болотний колір та широкі рукава додають до жіночності характеру та авантюри.



Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Сукня - Marsh

Широке плаття прямого крою: Totem

Жанр: детектив



Сукня-талісман, що розкриє тобі усі таємниці. Прямий крій, аплікації з вишивки, колір сушеної м'яти - роблять її незвичною. Тому єдиною нерозгаданою загадкою лишися ти.


Блог: Элемент: Я - с кина - Редактирование Фото 5

Блог: Элемент: Я - с кино. Cезон аппликаций от ETNODIM - Редактирование Фото 6

Сукня - Totem

Плаття з аплікацією з вишивки: Totem Black

Жанр: мелодрама



Сукня, що створена на основі контрастів. Давай своїм почуттям волю - будь максимальним проявом своєї емоції разом з Totem Black. Лляна сукня з аплікацією для тебе ніжної, сміливої, різної.


Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Сукня - Totem Black



"Покоління, що виховало в собі смак, соціальну відповідальність та свідомий образ життя прагне виглядати красиво ззовні та зсередини."


Вишиванка: Meduza

Жанр: Мюзикл



Вишиванка, що поєднує в собі різні жанри та різні кольори льону. А ти, поєднуючи її з іншими речима, створюєш наскрізний драматургічний розвиток свого нового образу.


Блог: Элемент: Я - с кино. Cезон аппликаций от ETNODIM - Редактирование Фото 9

Вишиванка - Meduza


Вишиванка: Meduza Night

Жанр: трилер



Вишиванка, що змусить хвилюватися не тільки тебе. В ній ти будеш виглядати, як головна героїня будь-якого блокбастеру. Темні стримані кольори підкреслять твою виразність.


Блог: Элемент: Я - с кина - Редактирование Фото 10

Вишиванка - Meduza Night


Сукня: Meduza Dress

Жанр: Саспенс



Жанр фільму, у якому глядач відчуває себе учасником подій. Сукня з вишивкою та аплікацією, у якій всі помічатимуть силу твого характеру і відчуватимуть себе частиною сюжету, що загортатемеш ти.


Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Meduza Dress




Автор статті - Манана Глонті