Презентуємо ескіз та історію учасниці проекту DRABYNA Каті Буштрук

< назад до новин
Ми запустили проект для молодих дизайнерів. Отримали десятки робіт, і сьогодні готові познайомити вас з однією з учасниць, чия робота вже почала реалізовуватися спільно з командою ETNODIM.
Презентуємо ескіз та історію учасниці проекту DRABYNA Каті Буштрук

На початку вересня ми запустили новий проект DRABYNA для молодих дизайнерів. За цей час ми отримали десятки робіт, і сьогодні готові познайомити вас з однією з учасниць, чия робота вже почала реалізовуватися спільно з командою ETNODIM.



Коротко про проект.
DRABYNA - це платформа можливостей для молодих дизайнерів та творчих людей. Учасники на конкурсній основі можуть створювати свої моделі одягу та надсилати їх нам до 25 числа кожного місяця.  
Докладніше тут - https://etnodim.com.ua/drabyna/

Отже, презентуємо учасницю та розповідаємо, як відбувається процес взаємодії з брендом.

Катя Буштрук приїхала з Харкова, аби потрапити на виробництво бренду ETNODIM, відкрити перед собою нові можливості перевтілення малюнку на вишивку та познайомитися з командою. Її ескіз та орнамент були обрані для реалізації в рамках проекту, серед великої кількості робіт, що ми отримали протягом двох місяців, та продовжуємо отримувати.

Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4

Блог: Элемент: Проект DRABYNA от ETNODIM и первая участница - Редактирование Фото 5

 

“Дуже тепло і натхненно. Відчувається, що тут в роботу вкладають душу. Від цієї атмосфери і людей надихаєшся і хочеш працювати над новими ідеями” - ділиться Катя.


Катя художниця монументального живопису. Вона створює мурали, працює з вітражами та гербаріями. Раніше ніколи не створювала одяг та орнаменти, тому DRABYNA - це її успішний дебют та новий досвід у сфері моди.

Художники завжди впливали на моду. В різні часи вони співпрацювали з різними брендами та диктували тенденції. Наприклад, Сальвадор Далі після знайомства з дизайнеркою Лізою Скіапареллі почав експериментувати з одягом. А дизайнер Жан-Поль Готье створив цілу колекцію, натхненний корсетами Фріди Кало.

Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4



Тому участь молодої художниці у проекті DRABYNA - це цікава для обох сторін колоборація. Це тенденція на співпрацю з митцями, яку ми, як бренд, хотіли б розвивати в Україні.
 
І поки ми готували для вас цю статтю, учасниця Катя Буштрук спільно з дизайнеркою ETNODIM Лілєю Касянчук та іншими членами команди продовжують працювати над новою моделлю, створюють лекала, готують вишивку. І зовсім скоро ми покажемо вам їх реалізовану роботу.


Блог: Элемент: Проект DRABYNA от ETNODIM и первая участница - Редактирование Фото 6

Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4

Блог: Элемент: Представляем эскиз и историю участницы проекта DRABYNA Кати Буштрук - Редактирование Фото 11

Для участі у проекті DRABYNA головне бажання та зацікавленість. Неважливо скільки вам років, звідки ви родом, яку маєте освіту або професію. Адже нас захоплюють ваші ідеї.


Проект DRABYNA -  https://etnodim.com.ua/drabyna/

Автор статті - Манана Глонті