Колекція Easy 2018

< назад до новин
Easy 2018 - це про дівчину, натхненну морем і заходами сонця. Про мінімалізм, простоту та спокій. Про легкість не тільки в дизайні, але й у відчутті тканини на тілі.
Колекція Easy 2018



Про що ти думаєш, почувши слово “EASY”? Про легкість думок, стиль життя та відношення до нього? А про одяг? Так, і про підбір предметів одягу в гардеробі, їх гармонійність та можливість поєднувати речі між собою.

Втіленням цього й стала нова колекція одягу від ETNODIM, що отримала назву EASY 2018.

лляна вишиванка
лляна вишиванка

Лляна вишиванка Ribbon White

Вона про простоту, мінімалізм та спокій. Тут немає чітких контрастів. Колекція виконана тон в тон: червоним по червоному, бежевим по бежевому, білим по білому. Звідси і відчуття єдності тканини та вишивки, особливої вишуканості та елегантності. 

EASY 2018 - це про дівчину, натхненну морем, заходами сонця і тим, як можна відчувати теплий пісок під ногами. Це про неймовірну легкість не тільки в дизайні, але й у відчутті тканини на тілі. Саме тому ключовими матеріалами одягу стали льон, батист та віскоза. Їх приємно та зручно носити.

лляна вишиванка
батистова сорочка

 
Лляна вишиванка Ribbon Beige                                              Батистова сорочка Soft Cream

лляна сукня
лляна сукня

Лляна сукня Beige Swan

Флористичні орнаменти надають одягу з EASY 2018 ніжності, а округлі форми, вирізи та стрічки - жіночності та тендітності. Тут немає гострих кутів: все плавне та лагідне, схоже на морські хвилі на початку літа.

Все максимально easy, все максимально твоє. Так, в одязі з колекції почуваєшся дуже комфортно та легко. Вишиванки можна поєднувати з речами з буденних образів, не почуваючи себе кимось іншим. Натуральність та висока якість виробів надає відчуття, ніби ти завжди носив цю сорочку.

зелена сукня
бежевий комбінезон


Зелена сукня Green Swan                                                         Бежевий комбінезон Gravity
   
Колекція особливо підійде жінкам, які обожнюють лаконічність форм та деталей. EASY 2018 - це літо, довгі прогулянки, сіль у волоссі після моря, біле сухе на узбережжі, відображення сонця в окулярах.

Вся колекція на сайті.

Автор статті - Анна Лобанова