Вперше учасницею проєкту DRABYNA стала 12-річна дівчинка

< назад до новин
Юна художниця, Даша Коломієць, створила ескіз дитячої сукні, який був реалізований командою Etnodim в рамках проекту для молодих дизайнерів.
Вперше учасницею проєкту DRABYNA стала 12-річна дівчинка



Неочікувано, але учасницею проєкту для молодих дизайнерів Drabyna стала дівчина-підліток. На момент створення ескізу художниці Даші Коломієць було 12. Вона розповіла, що вигадувала сукню фрагментами. Спочатку з'явилися ромашки, потім дерево і люди. Згодом люди на сукні стали кольоровими. 




*Проєкт DRABYNA - це проект для молодих дизайнерів і художників, які хочуть спробувати свої сили в створенні вишиванок і вишитих суконь. Ви можете надсилати нам свої ідеї з описами. Ті, що найбільше імпонують стилістиці бренду, будуть реалізовані спільно з Etnodim.


"Напевно, я придумала це плаття, щоб коли на нього дивлюся, у мене з'явилися не тільки метелики у животі, а ціле поле з ромашками і я сподіваюся, що так буде не тільки у мене."


Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Ось так Даша описує свою роботу:


"Вигадувати одяг була моя мрія. Я дуже рада, тому що не в кожної дитини є така можливість. І от я придумала сукню, рецепт якої розкажу"


1. Чайна ложка доброти
2. Трохи свого настрою (зовсім трошки)
3. Залишаємо трохи набухнути (щоб додати легкості)
4. Поки воно набухає, готуємо те, що додасть цьому вид одного цілого. Трохи аромату ромашек змішуємо зі сльозинкою щастя (ОДНІЄЮ)
5. Перемішуємо і додаємо щіпку чарівного пилу від метеликів у животі. Після того як основа стала повітряною - перемішуємо все
6. Ставимо в морозильник на пів години
7. Останнє запікати при (сердечко) градусів, додавайте декоративні деталі та насолоджуйтеся отриманим.


Даша вважає, що всі люди красиві та рівні, не дивлячись на те, що можуть відрізнятися один від одного.


Блог: Элемент: Впервые участницей проекта DRABYNA стала 12-летняя девочка - Редактирование Фото 5

 

"Коли я уявляю цю сукню, то одразу бачу як в ній танцює людина. Вона на березі моря, із квітами у волоссі, і біля неї співають морські сало пісню (кхе кхе, да, це відсилка до мультфільму “Час пригод”). Я сподіваюся, що той, хто буде носити цю сукню, буде почувати себе десь так, як почуває метелик-морське сало."




Батьки Даші художники. Вона з дитинства вчилася малювати. Фоторедактори почала вивчати близько двох років тому, але спочатку завжди малює на папері. Вона пробує себе в створенні анімації, веде власний канал на ютубі, де вчить малювати комікси, колекціонує ретро речі та створює ляльок. Даша мріє створити власний бренд, і ми щиро бажаємо їй успіхів.


Блог: Элемент: Впервые участницей проекта DRABYNA стала 12-летняя девочка - Редактирование Фото 6




Проєкт DRABYNA - детальніше
Автор статті - Манана Глонті