Проект Drabyna: Учасниця Світлана Полевик

< назад до новин
Робота Світлани є прикладом того, що для участі в проекті не обов’язково володіти графічними редакторами. Головне - це ідея, яка зрозуміло донесена.
Проект Drabyna: Учасниця Світлана Полевик


В рамках проекту Drabyna ми приступаємо до реалізації роботи третьої учасниці, Світлани Полевик. З моменту старту, ми отримуємо безліч заявок та ескізів, уважно переглядаємо кожну роботу та надаємо перевагу тому, що найбільше відповідає стилістиці нашого бренду.  

 

Наше знайомство


“Зраділа, коли дізналася про перемогу, тричі перечитувала повідомлення. Не вірила, що це відбувається насправді. Над ескізом працювала три тижні. Це був мій перший і дуже цікавий досвід. Зазвичай на створення чогось гарного мене надихають люди, життєрадісність та справжність. Надихають люди, які люблять робити те, що роблять. Тому, дізнавшись про проект Драбина із соціальної мережі, надихнулась командою Etnodim і захотіла вкласти частинку своєї душі в одяг цього бренду. Навіть не сподівалася, що настільки захоплюсь процесом” - поділилась Світлана.

За освітою вона дизайнерка одягу, працює дизайнером-конструктором м'яких іграшок комп'ютерних персонажів. З дитинства шила одяг вручну, вишивала та навіть ткала на станку. 



Блог: Элемент: Проект Drabyna: Учасниця Світлана Полевик - Редактирование Фото 3

Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4

Робота Світлани є прикладом того, що для участі в проекті не обов’язково володіти графічними редакторами. Головне - це ідея, яка зрозуміло донесена.

А на питання про враження від співпраці відповіла:



"На виробництві вся команда щиро ділиться знаннями та досвідом, із захопленням відповідають на всі питання. Дуже надихає, що кожна людина тут знаходиться в середовищі для якого вона була призначена. Я тонко відчуваю людей. Завжди відвідую виставки ручних робіт, на яких купую речі самих фанатичних майстринь, щоб ця енергія жила й зі мною.Тому і від Etnodim обов'язково щось придбаю (сміється).

Багатьох цікавить - як створити щось на машинці так, щоб оточуючі відчули душу майстрів. Відповідь на це питання ви отримаєте на виробництві ETNODIM. Всім, хто любить відкривати в собі нові можливості, хоче побачити, якою має бути команда для того, щоб створювати щось по-справжньому живе та гарне, раджу спробувати себе в проекті."


Блог: Элемент: Проект Drabyna: Учасниця Світлана Полевик - Редактирование Фото 6

Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Ми достатньо сором’язливі на похвалу, але почувши ці слова, розуміємо, що вони є точним відображенням мети проекту:


“І дуже класно, що ви не колеги, а справжня сім'я, що вам приємно бути разом поза роботою. Це дуже відчувається! Я мрію про власне виробництво. Вдячна вам, що показали, яким воно має бути” - розказує Світлана.


Ми впевнені у силах учасниці нашого проекту, і в тому, що вона обов'язково відкриє власне виробництво. Ми хочемо надихати учасників на рішучі вчинки. Адже Drabyna - це старт для нових звершень. Це перший крок в бік переможної стрічки. Проект довгостроковий, тож працюючи над втіленням ідеї Світлани, ми продовжуємо перегляд анкет до наступного туру.



Детальніше про проект DRABYNAhttps://etnodim.com.ua/drabyna/

Автор статті - Манана Глонті