Проєкт DRABYNA: Сукня за мотивами казкової квітки

< назад до новин
Cукня — це поле, на якому орнамент зайняв кожну його деталь.
Проєкт DRABYNA: Сукня за мотивами казкової квітки




Вишита сукня KAZKA від нової учасниці проєкту Drabyna Романік Катерини.

Молода дизайнерка, блогерка в пошуках ідеальної творчої роботи натрапила на наш проєкт. Розказує, що виношувала ідею декілька днів, а потім за допомогою планшету та програми Procreate реалізувала задумку. 


*DRABYNA - це проєкт для молодих дизайнерів і художників, які хочуть спробувати свої сили в створенні вишиванок і вишитих суконь. Ви можете надсилати нам свої ідеї з описами. Ті, що найбільше імпонують стилістиці бренду, будуть реалізовані спільно з Etnodim.


"Роблячи розміщення мотивів, уявляла, що сукня — це поле, тому орнамент зайняв кожну її деталь."


Орнамент сукні складається з мотиву казкової квітки в поєднанні з конваліями і листочками. Таке поєднання вона придумала надихаючись вишивкою українських Борщівських керсеток. Кольорова гама сукні — це поєднання теплих осінніх та холодних небесних відтінків. На даний період творчості така гама є характерною рисою в роботах авторки.

"В дизайн сукні я вкладала всю свою ніжність, любов до квіткового орнаменту та естетику поєднання кольорів, щоб майбутній власник сукні відчував себе в гармонії з одягом."

Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Сукня - Kazka Brown, Kazka Blue

Блог: Элемент: Проект DRABYNA: Платье по мотивам сказочного цветка - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Проект DRABYNA: Платье по мотивам сказочного цветка - Редактирование Фото 4
 


Які у вас враження від виробництва ETNODIM?
(Катерина відповіла на декілька питань, після яких наш проєкт стане для вас зрозумілішим.)

Дуже сподобалась організованість всіх процесів роботи на виробництві. Кожен працівник має своє окреме робоче місце. І це чудово! Адже виробництво налагоджене і комфортне для всіх працівників. Вважаю, що виробництво ETNODIM може стати прикладом для багатьох українських брендів.

Як відбувалася ваша комунікація з брендом під час проєкту Drabyna?

Спочатку я відправила ескізи ел. поштою, на моє здивування вже за декілька днів мені відповіли, що роботи були високо оцінені. Далі через певний час бренд назначив зустріч і вже на виробництві познайомилась зі всією командою і отримала обіцяну винагороду.

Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Як думаєте, чому дизайнери обрали саме вашу роботу для реалізації?

Тому що у моїй роботі впізнається власний стиль та мінімалістична естетика, яка схожа з цінностями бренду ETNODIM. Втілюючи ідею на ескізі, я старалася не тільки вловити характер бренду, але й додати щось нове від себе.

Чи вплинув цей проект на вас/ваше життя?

Думаю, що так, такі проекти дають великий поштовх рухатись вгору.

Кожна співпраця з новим учасником - це нові відкриття та враження. Нове знайомство з талановитими людьми, їх світом. Кураторкою, яка веде учасника/цю стає одна з дизайнерок Etnodim. І вони комунікують зі старту до моменту реалізації роботи.

Нагадаємо, що проєкт Drabyna створений для всіх бажаючих спробувати свої сили у дизайні. Він довготривалий, а тому ви можете надсилати свої ескізи кожного місяця до 25 числа.


Придбати сукню - Kazka
Детальніше про проєкт - DRABYNA
Автор тексту - Манана Глонті