ETNODIM та Італія

< назад до новин
ETNODIM у межах фотокампанії вирушили до Італії та поринули в колорит міст та локацій, створюючи синтез гармонії та контрасту для знімків.
ETNODIM та Італія


ETNODIM у межах фотокампаніі вирушили до Італії та поринули в колорит міст та локацій, створюючи синтез гармонії та контрасту для знімків, які б передали сутність і красу української етніки.

Римська архітектура, кольорові будинки та масштабні пам'ятки слугували фоном, локацією, в яких легкі сукні заграли по-новому.

Так, Італія спекотна, тому італійці полюбляють льон не менш за українців, але саме українці можуть похвалитися такими унікальними візерунками на тканині, тому що робота з льоном для нашої країни є історичною традицією.

Повноцінно оцінити одяг на собі змогла італійська модель Джордана Васкез (Giordana Vasquez), яка дуже гармонійно виглядала серед римської архітектури в українському вбранні. Дівчина ловила захоплюючі погляди та десятки компліментів. Наразі, оцінюючи знімки, зроблені в рамках італійської кампанії, можна точно стверджувати, що українське - не тільки для українців. Це більше, ніж кордони, національності та мови.

ETNODIM - це історія, яка доступна кожному. Історія, яку можна одягнути на себе, і відчути, що ти - частина великого світу. 

Автор тексту - Анна Лобанова


Позітано Італія

Позітано місто

Блог: Элемент: ETNODIM и Италия - Редактирование Фото 6

Позітано

Блог: Элемент: ETNODIM и Италия - Редактирование Фото 8

Блог: Элемент: ETNODIM и Италия - Редактирование Фото 9

Блог: Элемент: ETNODIM и Италия - Редактирование Фото 10