Фотопроект "Ідеальна самотність" з Аліною Паш та картинами Едварда Хоппера

< назад до новин
Давайте тримати невидимий зв'язок почуттів між людьми так, як художники тримають нашу увагу перед своїми витворами.
Фотопроект "Ідеальна самотність" з Аліною Паш та картинами Едварда Хоппера

Вишиванка завжди буде об'єднувати людей у головному - їх почуттях. Якими б різними ми не були, ми всі відчуваємо, що таке любов, ніжність, сум та втіха. Давайте тримати цей невидимий зв'язок почуттів між людьми так, як художники тримають нашу увагу перед своїми витворами - Etnodim




Найбільший урбаніст 20-го сторіччя та художник магічного реалізму, роботами якого надихаються режисери та навіть відомі письменники у 2017 році створили літературну “екранізацію” його робіт. Хто він? Едвард Хоппер. Улюблений митець Девіда Лінча та натхненник Хічкока на фільм “Вікно у двір”.


На що саме “художник порожніх просторів” вперше надихнув бренд?  



Блог: Элемент: Фотопроект



Лінія, що прослідковується у всіх його роботах говорить про людську самотність у просторі міста. Дивлячись на його роботи, спостерігаючи за одинокістю та подіями, що затамували подих в очікуванні миті здійснення, ви можете відчути сум відчуження і велику красу близькості почуттів між людьми. Адже той, хто зображений, той, хто зобразив і той, хто спостерігає - мають спільні, знайомі всім почуття.

Тому особисто для нас у суб'єктивному трактуванні його творчості - вона не розділяє людей, розкидаючи по порожніх просторах, вона об'єднує нас у найбільшому та найважливішому, що в нас є - наших почуттях.



Блог: Элемент: Фотопроект

Блог: Элемент: Фотопроект - Редактирование Фото 5



Теж саме робить вишиванка. Ми, бренд Etnodim, працюємо над тим, аби показувати людям нове її сприйняття. Ми створюємо сучасність з традиції, а з традиції - сучасність. Ми говоримо про те, що вишиванка може бути зручним та красивим одягом буденності і водночас сучасним мистецтвом. Незалежно від того, як часто і куди ви будете її одягати, вона завжди буде об'єднувати людей у найголовнішому - їх почуттях.




Блог: Элемент: Фотопроект - Редактирование Фото 5

Блог: Элемент: Фотопроект - Редактирование Фото 7



Дивлячись на роботи митця, коли спершу здається, що ви нібито підглядаєте за життям інших, ви зазираєте у власне життя. А дивлячись на сучасні вишиванки Etnodim, може спершу здаватися, що ці речі створені для особливих подій, але насправді - ви і є особлива подія.

Найбільш відома фраза Едварда Хоппера: “Все чим я хотів би займатися, то це писати сонячне світло на стіні дому”. Вона повністю характеризує його творчість, в якому він грається зі світлом та ловить момент.



Блог: Элемент: Фотопроект - Редактирование Фото 8

\
Блог: Элемент: Фотопроект - Редактирование Фото 9

Блог: Элемент: Фотопроект

Блог: Элемент: Фотопроект

Блог: Элемент: Фотопроект

Все, чим ми хочемо займатися - це створювати сучасні орнаменти на основі українських архетипів, і ми це робимо - вловлюючі мить теперішнього ритму почуттів українців.






Автор тексту - Манана Глонті
Фото - Артур Верховецький
Модель - Аліна Паш 
Стиліст - Валерій Топал
Декорації - Олена Дерев'янкіна, Олександра Лурченко
Візажист - Ірина Третяк